EBOOK OVER NARCISME “ADEM MAAR, ZONDER MIJ”

Het E-book over narcisme is een bundel met mijn blogs en gedichten over narcistische mishandeling, de impact op mij (en andere slachtoffers) en over mijn herstel. Het eBook bevat tevens een kort zelfzorg ABC.

De titel van deze bundel “Adem maar, zonder mij” is tevens de titel van één van de gedichten uit dit boek. Het gaat over het mezelf toestaan te breken met een destructieve familierelatie, een pijnlijk maar bevrijdend proces, waar nog te vaak een taboe op rust.

Ik hoop dat het eBook jou als lezer herkenning geeft, erkenning, inspiratie en hoop.

Bestel het eBook over narcisme “Adem maar, zonder mij”:

BESTEL BIJ MIJ:

Stuur een e-mailtje met je contactgegevens en de vermelding e-book naar ilse@ilsehealing.nl en u ontvangt daarna een betaalverzoek voor € 5. Na betaling ontvang je “Adem maar, zonder mij” – als PDF – zo snel mogelijk per e-mail.

SCHRIJVER:  “ILSE WESTERHOFF”

Meer dan 20 jaar heb ik met veel plezier gewerkt in notariaat en advocatuur. Er groeide in mij een  verlangen om me in mijn werk echt te kunnen verbinden met mensen en hen op een natuurlijke manier te ondersteunen. In 2017 ben ik gestart met mijn praktijk voor natuurlijke geneeswijzen. Inmiddels heb ik daar holistische coaching aan toegevoegd en ben ik bezig met de afronding tot psychosociaal therapeute. Ik doe dit werk met enorme passie en ik geniet ervan om mensen de kracht en balans in zichzelf weer te laten ervaren.

Het mooie van dit werk vind ik dat alles gericht is op het zelfhelende vermogen van de mens. Ik sta naast (en vaak achter) de cliënt en geef ze de kracht, die ze al in zich hebben. Het kan zijn dat je dat niet meer weet door de situatie waar je (tijdelijk) in zit. Ik help je om je dat weer te herinneren.

In mijn praktijk heb ik alle kennis van mijn opleidingen, persoonlijke ervaringen en werkervaringen geïntegreerd in een persoonlijke en holistische manier van werken. Hierbij combineer ik o.a. technieken uit de NLP (Neuro linguïstisch programmeren), energiewerk, lichaamsgericht werk, Bach bloesem therapie, CGT (cognitieve gedragstherapie), RET (rationeel-emotieve therapie), meditatie, hypnotherapie en kinesiologie. Als ervaringsdeskundige in de narcistische persoonlijkheidsstoornis help ik je met je problemen.

Door naar binnen te kijken en met jezelf aan de slag te gaan, op een liefdevolle manier, zonder oordelen, kun je jezelf helen en meer balans en veerkracht ervaren.