AUTEUR:  “CARENINA VERMAAT”

Samenvatting

Van een partner die alles voor jou bepaalt en je kleineert tot een partner met een dubbelleven. Van een partner die je constant controleert en manipuleert, tot een partner die je klemrijdt op de snelweg als je eerder naar huis wilt. Je man die ervan doorgaat met je vriendin of die je strot dichtknijpt als je iets zegt dat hem niet aanstaat. Een ziekelijk jaloerse vriend die denkt dat je zijn bezit bent, tot een die je verkracht of in je buik schopt als je zwanger bent.

Dit zijn een paar voorbeelden van vrouwen die terecht zijn gekomen in een ongezonde relatie. Het gaat vaak van kwaad tot erger. En het ergste is dat steeds meer vrouwen hiermee te maken krijgen. Elke 8 dagen sterft in nederland een vrouw door partnergeweld.

De wolf en de 7 meisjes vertelt de waargebeurde verhalen van 7 vrouwen, die verstrikt zijn geraakt in een toxische, destructieve, narcistische of andere soort ongezonde relatie. Door hun openhartige en aangrijpende verhalen te delen, laten ze zien hoe het kan dat levenslustige, succesvolle, intelligente vrouwen hierin terechtkomen en waarom het zo moeilijk is hiervan los te komen. Ze vertellen over hoe ze bijna werden opgeslokt, zichzelf dreigden te verliezen en hoe ze uiteindelijk de kracht hebben gevonden zichzelf te bevrijden.