“DE EERSTE DRIE BOEKEN”

De auteurs van deze drie boeken jarenlang geprobeerd hun omgeving uit te leggen wat hun was overkomen.  Net zo als veel slachtoffers van narcistisch misbruik hadden ze geen kans. Dagelijks liepen ze tegen onbegrip en vooral ongeloof aan. De meeste (verborgen) narcisten zijn sluw en geslepen en kunnen met hun manipulatie en het spiegelen van de waarheid slachtoffers nog jaren aan de kant zetten als de ‘dader’ en alles perfect omdraaien. Het slachtoffer wordt als dé narcist aangeduid en heeft meestal niet de mogelijkheid zich hiertegen te verdedigen. De echte narcist kruipt in een slachtofferrol en blijft, meestal tegen beter weten in leugens rondstrooien. De realiteit ziet de narcist niet meer. Dat is het probleem van dé Narcistische Persoonlijkheidsstoornis.

Link winkel

Als auteurs geven deze slachtoffers nu hun volledige waarheidsverhaal uit. Niet alleen de ellende, maar ook hun eigen aandeel. Hun tekortkomingen komen goed naar buiten en geeft inzicht in de hele periode die ze met en onder de narcist hebben doorgemaakt. Door hun boek uit te geven kunnen ze verder met hun leven. Met deze boeken geeft de auteur zich volledig bloot. Met de aankoop van deze boeken ondersteund u natuurlijk de auteur. De resterende opbrengsten worden in nieuwe uitgaves geïnvesteerd. 

‘Wij durven ons verhaal te openbaren,

geen halve waarheden maar feiten’

Vertel ook uw waarheidsverhaal. U brengt hiermee duidelijkheid en openheid over uw specifieke periode met uw narcist. Bedenk dat uw boek een levenservaring is en dat er heel veel vromen van narcisme zijn. Slechts weinig gespecialiseerde kunnen (en mogen) de diagnose “narcist” vaststellen. De boeken uitgebracht door “Mijn Narcist” pretenderen ook niet dat de kennis van onze auteurs dit toelaat. De waarheidsverhalen zijn een beleving als slachtoffer van en met een bepaalde narcist. Vandaar ook de Serie Titel: “Mijn Narcist”

Slachtoffers van narcistisch misbruik delen nu openlijk hun ervaringen, zonder verbloemingen of aanpassingen, om niet langer onbegrepen te blijven. Ze beschrijven met diepe emotie hoe ze in de val van hun narcist belandden, en delen unieke verhalen en feitelijke voorbeelden van hun worsteling en uiteindelijke ontsnapping uit dit vreselijke misbruik. Hierdoor ontstaat een diepere herkenning en een beter begrip van de diverse ervaringen met narcistische persoonlijkheidsstoornissen. Geen wetenschappelijk onderbouwde verhalen, maar simpele levensverhalen met duidelijke voorbeelden.