Nos vamos a españa

Een Nederlands bedrijf met een Spaanse vestiging

Welkom in onze exclusieve thuisbasis gelegen aan de betoverende Costa Brava. Hier ervaren we gevoel, klasse en stijl in elke vezel van deze veelzijdige locatie.

Onze multifunctionele accommodatie beschikt over alle benodigdheden voor een optimale werkomgeving. Van een compleet kantoor met meerdere werkplekken, een moderne keuken, tot een inspirerend groot leslokaal. Voor momenten van ontspanning en samenzijn is er onze prachtige bar met een gezellig terras, waar je kunt genieten van het adembenemende uitzicht op de zee.

Het permanente “Holland House” aan de Costa Brava

Rond de jaarwisseling hopen we onze Spaanse vestiging gereed te hebben. Vanuit deze thuisbasis waar gevoel, klasse en stijl samenkomen onderhouden we met onze relaties alle projecten. Onze ambitie reikt verder dan nationale grenzen, en daarom hebben wij in “Mijn Costa” een werkomgeving gecreëerd waar rust, veiligheid en vooral kennis centraal staan. Hier, te midden van prachtige omgeving en adembenemend uitzicht, smelten functionaliteit en stijl moeiteloos samen. Elke ruimte in “Mijn Costa” is tot in het kleinste detail ontworpen met oog voor comfort en verfijning. Het is een plek waar je je direct thuis voelt, ideaal om jouw boek te schrijven en creativiteit te laten stromen. Hier vind je de perfecte balans tussen een inspirerende werkomgeving en een ontspannen sfeer, terwijl je geniet van het idyllische uitzicht op de zee. Blijf deze pagina nauwlettend in de gaten houden, want binnenkort zullen wij uitgebreide en essentiële informatie delen die je niet wilt missen. “Mijn Costa” is ook jouw toevluchtsoord aan de prachtige Costa Brava.

Narcisten verwoesten levens ……

Ik ben slachtoffer van een vrouw met een narcistische persoonlijkheidsstoornis. Deze narcist heeft vele levens verwoest, waaronder dat van mijn gezin, met verschrikkelijke gevolgen. Gedurende zestien jaar was er sprake van stalking, wat zijn tol eiste en ons gezin uiteen deed vallen. Mijn man werd vele jaren misbruikt door haar, maar dat was niet genoeg voor haar. Ze zorgde er zelfs voor dat ons kerkelijk huwelijk werd ontbonden door drie kerkelijke rechters. Vervolgens liet ze hem een autobiografie schrijven waarin ik als boosdoener werd afgeschilderd en zij als slachtoffer. Na het veroorzaken van een enorme berg ellende vertrokken ze beiden naar Spanje, ver weg van al haar leugens.

Het oppakken van mijn leven daarna was bijna onmogelijk, en ik belandde zelfs in een volgende valstrik. Het leek maar niet op te houden. Onwetendheid en zelfverwijt brachten me geestelijk aan de rand van de afgrond. Vooral het feit dat ik en mijn gezin tientallen jaren niets begrepen van narcisme heeft ons fataal getroffen. Ik ben blij dat mijn gezin het heeft overleefd en eindelijk verlost is van de grootste nachtmerrie in ons leven. Ik begreep eenvoudigweg niet wat narcisme was en gaf mezelf onterecht de schuld. Ik heb ervaren dat je bij narcistisch misbruik vrijwel altijd alleen staat en dat de hulpverlening vaak tekortschiet. Dat accepteer ik niet meer.

Elke dag leer ik meer over narcisme en begrijp eindelijk dat wat mij is overkomen niet mijn schuld was. Het is verbazingwekkend hoe weinig mensen zich bewust zijn van de schade die een verborgen narcist kan aanrichten. Mijn noodkreten werden genegeerd, maar de leugens van “mijn narcist” werden geloofd. Het ging niet alleen om mij en mijn gezin.

Vanwege mijn gebrek aan kennis over narcisme is het idee van de specialistenpagina “Mijn Narcist” ontstaan. Ik ben vastberaden om slachtoffers van narcistisch misbruik een stem te geven. Het idee begint eindelijk vorm te krijgen en ik ben trots dat ik meerdere slachtoffers heb kunnen overtuigen om hun schrijnende levensverhalen te delen. Na de eerste serie van vijf Nederlandse boeken en nog eens tien titels in andere talen, gaan we verder met een nieuwe groep slachtoffers die hun verhaal willen delen.

We kunnen dit niet alleen, help je ons mee?