MY NARCIST.COM

We willen graag samenwerken zonder dat er kosten of verplichtingen zijn. Onze nieuwe website richt zich op de wereld. Het belangrijkste doel van de website en onze social media is om te helpen bij het stoppen van narcistisch misbruik. We willen nuttige informatie en hulp geven aan alle slachtoffers. We willen met iedereen samenwerken en zijn niet uit op concurrentie met experts die elke dag narcistisch misbruik bestrijden.

Waarom zou u niet samenwerken ?

Mooi dat u onze website zo uitvoerig heeft bekeken. Wij geven géén cursussen met betrekking tot Narcisme, wij zijn zelf géén specialisten zoals bijvoorbeeld advocaten en psychiaters dit wel kunnen zijn. Als ervaringsdeskundigen beperken we ons tot het mogelijk maken van samenwerkingen die betrekking hebben op het verminderen van narcistisch misbruik. Geeft u lezingen, organiseert u cursussen, voegt u iets toe aan bescherming of ziet u een andere vorm van samenwerking met ons, wij maken graag tijd voor u. Heeft u een mogelijkheid om met ons samen te werken neem dan contact met ons op.

 

Als we verbeteringen in onze informatie verstrekking kunnen aanbrengen, dan geven we u ook graag een mogelijkheid op onze website. Op onze Nederlandse website geven we alle rechtstreekse boek inkoop mogelijkheden over Narcisme. We trachtten zoveel mogelijk informatie door te geven over deze schrijvers, doch willen hun privacy in takt houden. Vanaf onze openbaring, “het feest der herkenning” zullen we deze (na toestemming) in overleg publiceren. Ook voor deze kanjers is onze Internationale samenwerking een nieuwe mogelijkheid met hun strijd tegen narcistisch misbruik. 

PRESENTATIE VAN ONZE INTERNATIONALE WEBSITE
HET FEEST DER HERKENNING
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec