Ervaringsdeskundige therapeuten en specialisten:

Het is een uitdaging om aan de behoeften van iedereen te voldoen. Op onze gratis pagina’s, met directe verwijzingen naar ervaringsdeskundigen in het werken met de narcistische persoonlijkheidsstoornis openbaren we geen voorkeur voor specifieke professionals. We streven ernaar om met korte beschrijvingen een eerste indruk te geven van de betreffende specialisten en bieden daarbij een directe link naar hun eigen website. Het is voor ons onmogelijk om alle specialisten en ervaringsdeskundigen te evalueren, dus meningen hierover kunnen variëren.

We kunnen echter wel een ‘voor’ selectie maken. Het is belangrijk op te merken dat we geen verantwoordelijkheid kunnen nemen voor eventuele fouten van specialisten. Helaas zijn narcisten niet altijd zichtbaar en kunnen ze zich overal bevinden. Tips zijn welkom!

Als je op zoek bent naar hulp, raden we je aan om wat extra tijd te nemen en je te verdiepen in jouw persoonlijke hulpverlener. Op die manier zorg je ervoor dat je effectief geholpen wordt en niet verder in de problemen raakt.

Rode vlag info:

Ervaringsdeskundigen

& Specialisten