JURIDISCHE HULP ?  EN DAN ??

Deze “rode vlag” pagina is voor “Mijn Narcist” de moeilijkste, maar ook een van de belangrijkste pagina’s op onze website. Als slachtoffer van narcistisch misbruik (in welke vorm dan ook) heeft iemand die juridische hulp nodig heeft, al een lange periode van manipulatie en bedrog door hun narcist moeten doorstaan. Vaak bevinden slachtoffers zich nog in de ontdekkingsfase en willen ze maar niet geloven hoe het zo mis kon gaan. Hoewel ze zich vaak bewust zijn van wat hen is overkomen, realiseren ze zich niet altijd dat het ergste mogelijk nog moet komen. Slachtoffers zoeken naar oplossingen, terwijl narcisten juist gedijen op deze ellende als voeding voor hun narcisme. Het beëindigen van een relatie met een narcist vereist de juiste aandacht van hulpverleners, waaronder ook je advocaat valt.

Helaas zijn advocaten die bekend zijn met de vele vormen van de narcistische persoonlijkheidsstoornis schaars, en bovendien hebben deze specialisten vaak volle agenda’s. Als je zo’n specialist vindt, deel dan feiten en roep niet meteen dat je met een narcist te maken hebt. Dat moet je advocaat zelf kunnen vaststellen. Zelfs met die vaststelling kan je advocaat op zichzelf niets extra’s ondernemen, maar met al jouw bewijzen en hulp bij het samenstellen van een goed dossier kan hij of zij wel stappen ondernemen.

De juridische hulpverleners op onze pagina’s zijn bekend met de narcistische persoonlijkheidsstoornis. Ze begrijpen wat jij doormaakt. Luister naar hun waardevolle adviezen en maak goede afspraken.

Om deze pagina te laten groeien, kunnen we als “Mijn Narcist” niet instaan voor de keuzes die jij als slachtoffer gaat maken. We proberen naar eer en geweten de juiste juristen op onze site te plaatsen, maar kunnen geen garanties geven voor de kwaliteiten van de specialisten. Sterkte bij je zoektocht.

Rode vlag info:

Juridische hulp

JURIDISCHE HULP

Neem a.u.b. contact

met ons op