ONS EVENEMENT TEGEN NARCISTISCH MISBRUIK

Wauw, eindelijk is er hét evenement over Narcisme waarbij de hulpverlening tegen narcistisch misbruik voorop staat. Het feest der herkenning is bedoeld om de honderden mensen achter de schermen zichtbaar te maken voor elkaar en als een plezierige dag vol met vakkennis en spectaculaire optredens. 

We presenteren onze onafhankelijke website MY NACIST.COM met alle Internationale samenwerkingen. De eerste boekenreeks van Mijn Narcist zal gepresenteerd worden en deze “anonieme” schrijvers staan vandaag ook eenmaal in de schijnwerpers. Ook de optredende artiesten vanavond zullen u verbazen. Hier komen we graag op terug als we het volledige programma op deze site gaan presenteren. Deze gespecialiseerde dag is alleen toegankelijk voor betrokken ervaringsdeskundigen die het nut van deze samenwerking begrijpen. Toegangskaarten worden NIET verkocht. Ook de Pers is niet aanwezig op dit besloten feest van herkenning.

Dit mega spektakel mag u niet missen, bemachtig uw entreekaarten
HET FEEST DER HERKENNING
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

UW “FEEST” VAN HERKENNING

Jazeker, we gaan een feestje bouwen. Als “overlevers” gaan we onze samenwerkingen vieren. Op een prachtige locatie gaan we kennismaken met al die mensen, die het mogelijk hebben gemaakt om de samenwerking van “Mijn Narcist” te realiseren. Dit geweldig programma van bekende artiesten en internationale sprekers mag u als overlever en/of ervaringsdeskundige niet missen. Op deze internationale meeting is het feest en presenteren we vol trots onze overlevers met dé eerste serie boeken. Er zijn slechts vierhonderd stoelen beschikbaar. Volg deze pagina i.v.m. het volledige programma.