Vind dé juiste hulp

Op deze pagina brengen we je in contact met specialisten die slachtoffers van narcistisch misbruik en mishandeling kunnen helpen. Onze missie is om uitgebreide informatie te verstrekken en je rechtstreeks te linken naar betrouwbare specialisten, organisaties en bedrijven die je verder kunnen ondersteunen. Hier vind je waardevolle bronnen voor hulp die vaak niet door de politie of grotere hulporganisaties wordt geboden. Ontdek hoe je de specifieke steun kunt vinden die je nodig hebt om je leven weer op te bouwen.

Je hebt je verborgen narcist doorzien, maar helaas zijn er nog veel mensen in je omgeving die dat niet kunnen. Je hulpverleners hebben niet alle gebeurtenissen meegemaakt en moeten daarom goed geïnformeerd worden. Laat je hulpverleners zelf ervaren met wie ze te maken hebben. Ervaringsdeskundige hulpverleners die de narcist doorzien en jou blijven ondersteunen, merken dat de narcist ook hen als doelwit kiest zodra hij of zij doorheeft dat jou hulpverlener het spel van de narcist ook door heeft.

Het is belangrijk te begrijpen dat ook hulpverleners zich tegen deze manipulaties moeten beschermen. De aanpak van het hulptraject voor slachtoffers van narcistisch misbruik wordt zorgvuldig ingeschat door de hulpverlener. Dit vereist niet alleen ervaring met de narcistische persoonlijkheidsstoornis, maar ook kennis van hoe om te gaan met een gevaarlijke narcist. Daarom houden hulpverleners hun privésituatie strikt gescheiden van hun werk. Voel je als slachtoffer hierdoor niet afgewezen; het is een noodzakelijke maatregel voor effectieve ondersteuning.

Er is méér nodig om hét te stoppen