Persoonlijk-Veilig

Zorgt voor een veilige haven

U verdient geen Narcistisch Geweld !!

De gevolgen van narcistisch geweld zijn enorm

Narcisten kunnen met duivelse plannen u de hel indrijven

Niks complot denken! De realiteit onmiddellijk aanpakken

Onze “noodplannen” kunnen ook uw uitweg worden

Een veilige thuis situatie voor uzelf en uw naasten is prioriteit. Vaak lijkt dit onmogelijk. Het is noodzaak en dat beseft u, werk daar met ons aan mee.

Keihard, maar wel duidelijk:

Genoeg erom heen gedraaid, het is goed mis in onze hulpverlening. Té lange wachttijden en helaas té weinig professionele hulpverleners die bekend zijn met Narcistisch Misbruik. Ook in de hulpverlening hebben Narcisten vaak invloed in de behandelingen van slachtoffers. Hier gaat het nu niet om, we gaan directe hulp informatie geven.

Als slachtoffer zit je in het web van, of beter gezegd onder de controle van jouw Narcist. Je wilt het misschien nog niet geloven, maar de feiten bewijzen het. Ontsnappen uit de greep lijkt onmogelijk voor jou op dit moment. Die ontsnapping is wel degelijk mogelijk, maar daar moet je zelf aan mee kunnen werken. Kunnen ja! Narcisten houden hun slachtoffers goed in de gaten en je zal een vluchtplan moeten gaan creëren.

Dat lijkt misschien onmogelijk, maar dat is het beslist niet. Realiseer je dat heel veel ervaringsdeskundigen op deze site in hetzelfde schuitje hebben gezeten. Ook jij gaat er uit komen. Dat wil je, anders was je al niet zo ver in deze site gedoken. Wij willen je graag handvaten geven om er weer bovenop te komen.

Denk niet dat dat voor jou niet geld. Jijzelf en je naasten zijn of worden misbruikt en eindelijk besef je dat dit moet stoppen en ook jijzelf daar iets aan moet bijdragen.

Samenwerken menen wij oprecht, specialisten die zich herkennen, neem contact met ons op en ga de strijd met ons aan tegen Narcistisch Misbruik.

Het is de keiharde realiteit

Neen, ook wij kunnen niet alle slachtoffers helpen, daar zijn we meteen heel duidelijk in. Slachtoffers van verborgen narcisten hebben vaak niet meer de kracht om zicht te verdedigen. De verborgen Narcist heeft hun zo afhankelijk gemaakt dat ze geheel onder controle leven van de verborgen Narcist. De slachtoffers kunnen (bijna) nergens terecht met hun meestal schrijnende gebeurtenissen. De hulpverleners welke bekend zijn met narcistische persoonlijkheidsstoornissen zien de wanhoop van de slachtoffers. Als een hulpverlener ervan overtuigd is dat hij of zij met een slachtoffer te maken heeft en niet met een spiegelende Narcist dan mag de hulpverlener niet vast lopen.

Daar kan Persoonlijk-Veilig u (en het slachtoffer) gaan helpen. Alleen op advies van onze ervaringsdeskundigen en dus niet rechtstreeks. De hulpverleners ondersteunen, daar waar deze vastlopen gaan we ze dan actief helpen. De STICHTING Persoonlijk-Veilig gaat slachtoffers van narcistisch misbruik, waar geweld in het spel is, helpen met de juiste tools tegen narcistisch geweld.