HET GAAT NIET OM MIJ

Jarenlang ben je misbruikt door je narcist. Je bent in de val gelopen van een persoon die je alles gegeven hebt wat je in je had. Alles heb je doorlopen. Van de lovebombing, de gaslighting periode tot het verschrikkelijke einde. Wat heb je tegen vele problemen aangelopen om uit te leggen wat je allemaal is overkomen. Nu heb je een kans om je verhaal professioneel te gaan openbaren d.m.v. het uitbrengen van jouw specifieke verhaal. 

Iedere uitgave die uitkomt onder de vleugels van “Mijn Narcist” verteld zijn of haar eigen verhaal. Een compleet verhaal, met alle foute inzichten, tot aan alle manipulatie technieken van jouw narcist helder en duidelijk door jou uitgelegd. Je kunt laten zien waarom dat je in de val bent getrapt, hoe je dit hebt beleefd, maar nog belangrijker: “Hoe ben je er uit geklommen of er uiteindelijk vanaf bent gekomen”. 

Als u, als schrijver uw verhaal brengt, begint het het samenwerken van jou team pas echt te leven. Van een professionele opmaak tot de uiteindelijke verspreiding van jouw boek, iedereen heeft er zin in. 

Hét verdien model

Hier wordt het echt leuk voor jou als schrijver. Onze ervaring heeft ons geleerd dat de meeste schrijvers moeite hebben met te bepalen hoeveel boeken ze moeten laten drukken. Wij geven de eerste druk van alle boeken direct uit in een minimale oplage van duizend stuks. Voor persoonlijk gebruik van de schrijver zijn de eerste vijftig boeken beschikbaar. We starten de verkoop van jouw boek en vanaf boek één ontvang je per verkocht boek een duidelijk vooraf overeengekomen bedrag op jouw rekening. In goed overleg met jouw boekenteam gaan we onmiddellijk over tot verkoop in andere talen, waarbij we dezelfde formule hanteren. Voor de buitenlandse uitgaves worden uiteraard minder boeken voor de schrijver gereserveerd. Geen enkel risico voor onze schrijvers. Ze hoeven niet te investeren, ontvangen vijftig boeken en krijgen vanaf ieder verkocht boek hun provisie. Ook gaan ze meeliften op de wereldwijde aanpak van Mijn Narcist.

Hét verhaal onder eigen naam of pseudoniem

Eindelijk wil en kun je het echte verhaal vertellen. Heel belangrijk dat je ook de tijd krijgt om het goed te onderbouwen. Bedenk daarbij dat je niet alléén een boek uit gaat brengen, maar gaat werken als de hoofdpersoon in jouw boekenteam. Met het uiteindelijke doel: “De boeken presentatie”, dan begint pas de uiteindelijke verspreiding (verkoop) van jouw boek. Daarvoor hebben wij unieke samenwerkingen. Geïnteresseerd of wil je meer informatie, reageer dan via een mail bericht en wij reageren snel.