MIJN NARCIST.NL  &  MY NARCIST.COM

“Mijn Narcist” en My Narcist” vormen één platform met unieke websites. Onze internationale website, mynarcist.com, is gericht op het bevorderen van internationale samenwerking tussen specialisten. Hier brengen we (ook) onze Nederlandse publicaties op de markt en zorgen ervoor dat elke uitgave onmiddellijk bij de eerste druk in ten minste drie talen beschikbaar is. Op mynarcist.com brengen we al onze boeken uit in meerdere talen, waardoor we een breed internationaal publiek bereiken. My Narcist is opgebouwd in het Engels en biedt specifieke taalgebieden om ervoor te zorgen dat onze boodschap wereldwijd toegankelijk is. Bij “Mijn Narcist” geloven we in directe internationale samenwerking, waardoor onze getalenteerde auteurs en deskundigen samenwerken op een grensoverschrijdende schaal. We nodigen je uit om onze websites te verkennen en de wereld van “Mijn Narcist” te ontdekken, waar we ons inzetten voor het verspreiden van kennis en het ondersteunen van slachtoffers van narcistisch misbruik, over de grenzen heen. Laat je tijdig informeren en maak een afspraak met ons.

Vanaf ons “feest der herkenning” gaan we echt starten

Wauw, eindelijk is er hét evenement over Narcisme waarbij de hulpverlening tegen narcistisch misbruik voorop staat. Het feest der herkenning is bedoeld om de mensen achter de schermen zichtbaar te maken voor elkaar en als een plezierige dag vol met vakkennis en leuke optredens. 

We presenteren onze onafhankelijke website MY NACIST.COM met alle Internationale samenwerkingen. De eerste boekenreeks van Mijn Narcist zal gepresenteerd worden en deze “anonieme” schrijvers staan vandaag ook eenmaal in de schijnwerpers. Deze gespecialiseerde dag is alleen toegankelijk voor betrokken ervaringsdeskundigen die het nut van deze samenwerking begrijpen. Toegangskaarten worden NIET verkocht. Ook de Pers is niet aanwezig op dit besloten feest van herkenning.

Dit mega spektakel mag u niet missen, bemachtig uw entreekaarten
HET FEEST DER HERKENNING
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

Waarom zou u niet samenwerken ?

Bij “Mijn Narcist” bieden wij geen cursussen aan met betrekking tot narcisme, en wij zijn zelf geen specialisten zoals advocaten of psychiators dat wel kunnen zijn. Als ervaringsdeskundigen beperken wij ons tot het faciliteren van samenwerkingen die gericht zijn op het verminderen van narcistisch misbruik. Bent u een spreker, organiseert u cursussen, draagt u bij aan bescherming tegen narcistisch misbruik of ziet u andere mogelijkheden voor samenwerking met ons? Wij staan open voor nieuwe verbindingen en maken graag tijd voor u. Als u interesse heeft om met ons samen te werken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Samen kunnen we een positieve impact maken en bijdragen aan het creëren van een bewustere en veiligere omgeving.