DIT IS “MIJN NARCIST”

Mijn Narcist biedt duidelijke informatie over de narcistische persoonlijkheidsstoornis. Als voormalige slachtoffers (65+) zetten we ons in om anderen te helpen deze stoornis beter te begrijpen. We ondersteunen oprechte hulpverleners en auteurs van boeken over narcisme door rechtstreekse doorverwijzingen naar hun websites, zonder verborgen agenda’s. Hiermee willen we slachtoffers de kans bieden om het juiste hulptraject te kiezen.

Het is cruciaal dat iedereen zich bewust is van de ernst en mogelijke gevolgen van narcistisch misbruik. Deze ziekte verwoest levens op een veel ingrijpender manier dan niet-slachtoffers zich kunnen voorstellen. De schaarse goede hulpverleners realiseren zich de ernst van deze situatie heel goed, maar beseffen ook dat zij dit niet alleen kunnen oplossen.

Info@mijnnarcist.nl

K.v.K. nr. 91669986

NL50RABO0372866379

Het is genoeg geweest

Slachtoffers van narcistisch misbruik beseffen vaak te laat dat ze misbruikt zijn door hun narcist. Deze zieke narcistische persoonlijkheidsstoornis overtuigt de narcist ervan dat alles aan anderen ligt en wordt continu uitgedragen. Zodra echte slachtoffers begrijpen wat hen is overkomen, blijven ze met de zieke narcist geconfronteerd. De lastercampagnes, leugens en bedrog van de narcist zijn voor hem of haar een automatisme; het slachtoffer wil oplossingen en verder met zijn leven. Dagelijks verdedigt het slachtoffer zich, ontkennend wat de narcist openbaart. Het slachtoffer wil stoppen, maar de narcist begint zijn lastercampagnes nu pas echt. Hoewel duizenden voorbeelden variëren, blijft één ding hetzelfde: “Jouw verhaal wordt altijd in twijfel genomen”.

Heb je bewijzen verzameld en kun je met feiten aantonen hoe het echt is gegaan? Schrijf dan je totale beleving op. Vertel hoe je bent ingepakt door jouw narcist, hoe je behandeld bent en hoe je ervan af bent gekomen. Schrijf je waarheidsboek. Zo hoef je niet dagelijks je verhaal te doen en alle pijn opnieuw te voelen. Met het schrijven van je eigen boek deel je jouw waarheid met de wereld en kun je het afsluiten. En geloof me, iedereen kan een boek schrijven met de juiste hulp.

Uw eigen Boek uitgeven

Deel Je ervaring en vind herkenning

Slachtoffers van narcistisch misbruik delen openlijk hun ervaringen om niet langer onbegrepen te blijven. Met diepe emotie beschrijven ze hun val in de valkuil van de narcist, hun worsteling en uiteindelijke ontsnapping. Dit creëert herkenning en begrip van diverse ervaringen met narcistische persoonlijkheidsstoornissen.

Ben je jarenlang slachtoffer geweest van een narcist en heb je de fases van lovebombing, gaslighting en het pijnlijke einde doorlopen? Heb je moeite gehad om uit te leggen wat je is overkomen? Wij bieden je de kans om jouw ervaringen professioneel te delen. Elk boek uitgegeven door ‘Mijn Narcist’ belicht een uniek verhaal van een slachtoffer, jouw verhaal. Het legt de manipulaties van de narcist helder uit en beschrijft hoe je verstrikt raakte, hoe je het beleefde, en hoe je jezelf bevrijdde. Wij zorgen voor professionele vormgeving en distributie. Samen maken we er een succes van.

Geen halve waarheden maar feiten & bewijzen

Vertel jouw waarheidsverhaal en breng duidelijkheid en openheid over jouw specifieke periode met een narcist. Jouw boek biedt een waardevolle levenservaring en geeft inzicht in de vele vormen van narcisme. Slechts weinig specialisten kunnen de diagnose “narcist” vaststellen, en “Mijn Narcist” pretendeert dit niet te doen. De verhalen in de serie “Mijn Narcist” zijn persoonlijke ervaringen van slachtoffers. Ze bieden een authentiek en krachtig beeld van het leven met hun persoonlijke narcist.

Help andere slachtoffers

Overlevenden van narcistisch misbruik delen hun unieke ervaringen om anderen te helpen de valstrikken en het gedrag van de narcist te begrijpen. Overweeg je jouw verhaal te delen? We bieden volledige begeleiding bij het publiceren van je boek, inclusief deskundig team, boekpresentatie, en een gegarandeerde eerste oplage van minimaal duizend exemplaren. Interesse? Neem contact op voor een transparante samenwerking.

Link winkel

“ONZE EERSTE DRIE BOEKEN”

De auteurs van deze drie boeken hebben jarenlang geprobeerd om uit te leggen wat hun was overkomen.  Net zo als de meeste slachtoffers van narcistisch misbruik hadden ze geen kans. Dagelijks liepen ze tegen onbegrip en vooral ongeloof aan. Na de uitgave van hun waarheidsboek is dat verleden tijd.

Als auteurs geven deze slachtoffers nu hun volledige waarheidsverhaal uit. Niet alleen de ellende, maar ook hun eigen aandeel. Hun tekortkomingen komen goed naar buiten en geeft inzicht in de hele periode die ze met en onder de narcist hebben doorgemaakt. Door hun boek uit te geven kunnen ze verder met hun leven. Met deze boeken geeft de auteur zich volledig bloot. Met de aankoop van deze boeken ondersteund u natuurlijk de auteur. De resterende opbrengsten worden in nieuwe uitgaves geïnvesteerd.