DIT IS “MIJN NARCIST”

Mijn Narcist biedt duidelijke informatie over de narcistische persoonlijkheidsstoornis. Als voormalige slachtoffers (65+) zetten we ons in om anderen te helpen deze stoornis beter te begrijpen. We ondersteunen oprechte hulpverleners en auteurs van boeken over narcisme door rechtstreekse doorverwijzingen naar hun websites, zonder verborgen agenda’s. Hiermee willen we slachtoffers de kans bieden om het juiste hulptraject te kiezen.

Het is cruciaal dat iedereen zich bewust is van de ernst en mogelijke gevolgen van narcistisch misbruik. Deze ziekte verwoest levens op een veel ingrijpender manier dan niet-slachtoffers zich kunnen voorstellen. De schaarse goede hulpverleners realiseren zich de ernst van deze situatie heel goed, maar beseffen ook dat zij dit niet alleen kunnen oplossen.

Info@mijnnarcist.nl

K.v.K. nr. 91669986

NL50RABO0372866379

Hier doen we het voor:

Slachtoffers van narcistisch misbruik beseffen vaak te laat dat ze misbruikt zijn door hun narcist. Deze zieke narcistische persoonlijkheidsstoornis overtuigt de narcist ervan dat alles aan anderen ligt en wordt continu uitgedragen. Zodra echte slachtoffers begrijpen wat hen is overkomen, blijven ze met de zieke narcist geconfronteerd. De lastercampagnes, leugens en bedrog van de narcist zijn voor hem of haar een automatisme; het slachtoffer wil oplossingen en verder met zijn leven. Dagelijks verdedigt het slachtoffer zich, ontkennend wat de narcist openbaart. Het slachtoffer wil stoppen, maar de narcist begint zijn lastercampagnes nu pas echt. Hoewel duizenden voorbeelden variëren, blijft één ding hetzelfde: “Jouw verhaal wordt altijd in twijfel genomen”.

Heb je bewijzen verzameld en kun je met feiten aantonen hoe het echt is gegaan? Schrijf dan je totale beleving op. Vertel hoe je bent ingepakt door jouw narcist, hoe je behandeld bent en hoe je ervan af bent gekomen. Schrijf je waarheidsboek. Zo hoef je niet dagelijks je verhaal te doen en alle pijn opnieuw te voelen. Met het schrijven van je eigen boek deel je jouw waarheid met de wereld en kun je het afsluiten. En geloof me, iedereen kan een boek schrijven met de juiste hulp.

Zorg er alleen voor dat je ook hierbij niet gebruikt wordt.

Uw eigen Boek uitgeven

‘Waarom jij je verhaal deelt’

Slachtoffers van narcistisch misbruik delen nu openlijk hun ervaringen, zonder verbloemingen of aanpassingen, om niet langer onbegrepen te blijven. Ze beschrijven met diepe emotie hoe ze in de val van hun narcist belandden, en delen unieke verhalen en feitelijke voorbeelden van hun worsteling en uiteindelijke ontsnapping uit dit vreselijke misbruik. Hierdoor ontstaat een diepere herkenning en een beter begrip van de diverse ervaringen met narcistische persoonlijkheidsstoornissen. Geen wetenschappelijk onderbouwde verhalen, maar simpele levensverhalen met duidelijke voorbeelden.

Jarenlang slachtoffer van een narcist? Je hebt de fases van lovebombing, gaslighting tot het pijnlijke einde doorlopen. Wat heb je tegen vele problemen aangelopen om uit te leggen wat je allemaal is overkomen. Wij bieden je de kans om jouw ervaringen professioneel te delen. Elk boek uitgegeven door ‘Mijn Narcist’ belicht een uniek verhaal van een slachtoffer van narcistisch misbruik, jouw verhaal. Het legt de fouten en manipulaties van jouw narcist helder uit. Je kunt beschrijven hoe je verstrikt raakte, hoe je het beleefde en vooral, hoe je jezelf bevrijdde. Zodra je jouw verhaal met ons deelt, komt jouw team tot leven; van de professionele vormgeving tot de distributie van je boek. Samen maken we er een succes van.

‘Wij durven ons verhaal te openbaren,

geen halve waarheden maar feiten’

Vertel ook uw waarheidsverhaal. U brengt hiermee duidelijkheid en openheid over uw specifieke periode met uw narcist. Bedenk dat uw boek een levenservaring is en dat er heel veel vromen van narcisme zijn. Slechts weinig gespecialiseerde kunnen (en mogen) de diagnose “narcist” vaststellen. De boeken uitgebracht door “Mijn Narcist” pretenderen ook niet dat de kennis van onze auteurs dit toelaat. De waarheidsverhalen zijn een beleving als slachtoffer van en met een bepaalde narcist. Vandaar ook de Serie Titel: “Mijn Narcist”

Wij investeren in slachtoffers

Overlevenden van narcistisch misbruik delen hun unieke ervaringen om anderen te helpen de valstrikken en het gedrag van de narcist te begrijpen. Overweeg je jouw verhaal te delen? We bieden volledige begeleiding bij het publiceren van je boek, inclusief deskundig team, boekpresentatie, en een gegarandeerde eerste oplage van minimaal duizend exemplaren. Interesse? Neem contact op voor een transparante samenwerking.

Link winkel

“ONZE EERSTE DRIE BOEKEN”

De auteurs van deze drie boeken jarenlang geprobeerd hun omgeving uit te leggen wat hun was overkomen.  Net zo als veel slachtoffers van narcistisch misbruik hadden ze geen kans. Dagelijks liepen ze tegen onbegrip en vooral ongeloof aan. De meeste (verborgen) narcisten zijn sluw en geslepen en kunnen met hun manipulatie en het spiegelen van de waarheid slachtoffers nog jaren aan de kant zetten als de ‘dader’ en alles perfect omdraaien. Het slachtoffer wordt als dé narcist aangeduid en heeft meestal niet de mogelijkheid zich hiertegen te verdedigen. De echte narcist kruipt in een slachtofferrol en blijft, meestal tegen beter weten in leugens rondstrooien. De realiteit ziet de narcist niet meer. Dat is het probleem van dé Narcistische Persoonlijkheidsstoornis.

Als auteurs geven deze slachtoffers nu hun volledige waarheidsverhaal uit. Niet alleen de ellende, maar ook hun eigen aandeel. Hun tekortkomingen komen goed naar buiten en geeft inzicht in de hele periode die ze met en onder de narcist hebben doorgemaakt. Door hun boek uit te geven kunnen ze verder met hun leven. Met deze boeken geeft de auteur zich volledig bloot. Met de aankoop van deze boeken ondersteund u natuurlijk de auteur. De resterende opbrengsten worden in nieuwe uitgaves geïnvesteerd.