AUTEUR:  “MIRANDA BLIJENBERG-MEENHUIS”

Ontzwijgen

Stop manipuleren, domineren, leugens en narcisme

Ik zal mij even in het kort voorstellen: Mijn naam is Miranda Blijenberg-Meenhuis, ik ben momenteel 44 jaar, getrouwd met Jan en fulltime werkzaam als tandtechnicus. Ik kan sinds enkele jaren weer genieten van kleine ‘geluksmomenten’. Ik geef niet om luxe, ik geef om mensen (familie) die er in goede en slechte tijden voor mij zijn (geweest).

INKIJK BOEK:

Mijn gedachtes en gevoelens schoten van links naar rechts, is dit de man waar ik als een blok voor was gevallen? Ben ik wel belangrijk voor hem? Neemt hij onze relatie wel serieus? Ik vroeg hem dit opp de man af, het antwoord was wat ik niet wilde horen, zijn duiven waren alles, als hij moest kiezen wist hij nog niet waar hij voor zou kiezen. Er knapte iets bij mij. Ik zakte in de keuken op de vloer en voelde me gekwetst, in en in gekwetst. Ik zei dat dat hij zijn tas maar moest pakken en dat ik klaar was met hem, alles werd licht in mijn hoofd, dit wilde ik niet, ik wilde een man die er voor me zou zijn. Hij liep naar boven en pakte zijn tas vol en sloeg de voordeur achter zich dicht en reed weg.

Ik huilde, alle spanning kwam eruit, en ik vroeg mij af, en wat nu? Mijn moeder belde en vroeg: “Wat is er toch aan de hand moppie?” Ik kon alleen maar huilen, haperend vertelde ik wat er was voorgevallen. Bart was naar mijn ouders gereden en had verteld dat ik hysterisch was geworden. Hij wist niet wat hij met hun dochter aan moest en ging een nacht bij zijn oom en tante slapen.