AUTEUR:  “HERMAN LIESEMEIJER”

Herman Liesemeijer is de eerste persoon die onder eigen naam in de eerste serie van drie boeken zijn eigen waarheidsverhaal heeft openbaard. Lees alles over dit ingrijpende boek op de speciale pagina van de eerste serie van Mijn Narcist.

Mijn naam is Herman Liesemeijer, auteur van ‘Uit de Draaikolk van Narcistisch Misbruik’ en oprichter van deze website. Ik werd geboren op 19 november 1967 boven de dierenwinkel van mijn ouders.

In mijn boek vertel ik over  mijn jeugd in een toxisch gezin. Hoe mijn narcistische moeder op geraffineerde wijze de gezinsleden tegen elkaar uitspeelde. Maar ook de leerkrachten op school tegen mij op zette. Ook vertel ik wat deze destructieve jeugd voor gevolgen had voor mijn verdere leven. Gepest worden op school, geen baan kunnen vinden en toxische vriendschappen en relaties aangaan. Maar ook hoe ik uiteindelijk mijn moeder ontmaskerde en begon aan het helen van narcistisch misbruik. Wat het kantelpunt was en hoe ik uiteindelijk zin gaf aan mijn leven.

Herman Liesemeijer is initiatiefnemer van de website narcist ontmaskerd, voor en door slachtoffers. Via zijn sociale media kanalen verzorgd hij hulp programma’s en organiseert hij webinars. Op zijn kanalen vind je veel voorbeelden over narcistisch misbruik. Daarnaast is hij schrijver van: “Herstellen van narcistisch misbruik in 50 vragen en antwoorden”.