MEDELIJDEN IS NIET GENOEG !

“KINDEREN VERDIENEN UW HULP”

Dit is de meest pijnlijke pagina van onze gehele website. Kinderen die betrokken worden in, bij of door narcistisch misbruik kunnen hier een leven lang last van blijven houden. Onze hulpverlening schiet hier echt te kort. De kinderen kiezen niet voor de situatie waarin ze terecht komen. De slachtoffertjes worden door zieke narcisten met een persoonlijkheidsstoornis ingezet voor hun eigen doelen. Of het Moeder of Vader, Oma of Opa of welk ander ziek persoon het ook is, kinderen dienen beschermd te worden tegen narcistisch misbruik. Als kind heb je weinig in te brengen bij een narcistische ouder, laat staan dat je kunt begrijpen wat je overkomt. Vaak jaren en jaren later beseft een slachtoffertje pas wat hem of haar is overkomen.

Ben je getrouwd met een narcist en heb je samen kinderen dan weet je dat de narcist deze ook ná een echtscheiding blijft manipuleren. Natuurlijk ben jij ook slachtoffer en wil je niet dat je kind geestelijk wordt mishandelt, maar je staat er te vaak alleen voor.

Met name Narcisme en Kinderen is een van pijnlijkste vormen als er sprake is van een ouder met een narcistische persoonlijkheidsstoornis. Iedere schrijnende gebeurtenis verdient persoonlijke aandacht. Wij gaan meerdere verhalen en gebeurtenissen openbaren d.m.v. keiharde voorbeelden, met alle mogelijke oplossingen. De verschillende pijnlijke gebeurtenissen en persoonlijke levenservaringen zullen we alle aandacht geven die deze verdienen.