Gespecialiseerde juridische hulp

Ervaren advocaten en mediators met kennis van narcisme

Deskundige juridische professionals die vertrouwd zijn met alle aspecten van de narcistische persoonlijkheidsstoornis. Verschaf deze specialisten heldere, feitelijk onderbouwde voorbeelden, waardoor de jurist zelfstandig een oordeel kan vellen over de narcistische persoon in kwestie. De door jou uitgekozen jurist kan dan bepalen wat en hoe een eventuele ‘samenwerking’ met jou eruit gaat zien. Denk eraan dat al deze specialisten niet om werk verlegen zitten. Voor de meeste slachtoffers is alles nieuw, voor de specialisten duidelijk niet. Het moet passen, luister in een eventueel kennismakingsgesprek goed en maak aantekeningen.

Wij besteden bijzondere aandacht aan deze pagina en zijn actief op zoek naar juridische professionals die vertrouwd zijn met het concept van narcisme. Help ons om deze pagina te ontwikkelen tot een toegewijde hub voor juridische ondersteuning van slachtoffers van narcistisch misbruik. Jouw bijdrage is essentieel om deze bron te versterken en een waardevolle startpagina te creëren voor diegenen die juridische hulp zoeken in situaties van narcistisch misbruik. Voor alle duidelijkheid: “Wij accepteren niet iedereen”.

Neem de tijd om u goed voor te bereiden

mr. Wampie van Arkel
mr. Wampie van ArkelFamilierecht-advocaat mediator
De focus van Wampie van Arkel blijft liggen op het in goede banen leiden van complexe scheidingen. Bij voorkeur via mediation of een overlegscheiding.

mr. M.A. (Mayke) PLOEMEN
mr. M.A. (Mayke) PLOEMENFamilierecht-advocaat mediator
Juist Advocatuur is een advocatenkantoor dat staat voor betrokkenheid en een persoonlijke benadering. Juist Advocatuur gelooft in vertrouwen en de kracht van onderlinge relaties. Dat betekent dat Juist Advocatuur vooral oprecht geïnteresseerd is in u, wat speelt er en wat is belangrijk voor u?
HET JURIDISCH LOKET
HET JURIDISCH LOKET0800-8020
Op onze website helpen we iedereen met juridische informatie, tips en voorbeeldbrieven. Vallen uw inkomen en spaargeld onder een bepaalde grens? Dan kunnen wij u ook persoonlijk verder helpen.
MELD MISDAAD ANONIEM
MELD MISDAAD ANONIEM0800-7000
Jij kent de dader, maar de dader kent jou ook? Je hebt informatie over ernstige criminaliteit, maar er kunnen redenen zijn waarom je niet naar de politie kan of durft. Een lastig dilemma. Hiervoor biedt Meld Misdaad Anoniem een vangnet.