AUTEUR:  “JUDITH VAN BROEKHOVEN”

Over de auteur

Judith is coach, ervaringsdeskundige, auteur en spreekster. Het beëindigen van een destructieve relatie is niet eenvoudig. Maar zeker de moeite! Voor jezelf (en zeker ook voor de kinderen). Het is mijn missie om jou te begeleiden naar het leven dat je verdient en opnieuw keuzes te maken volgens je eigen normen en waarden.

Inkijk deel 1.

Het eerlijke verhaal van Judith van Broekhoven

Judiths zoon zat verstrikt in zijn verslaving, terwijl zij leefde tussen hoop en vrees, tussen willen loslaten en toch vasthouden. Elk woord in dit boek toont haar strijd, maar ook de strijd van haar zoon. De onderzoeken die ze beschrijft over hoe iemand zover kan komen zijn eerlijk en stromen over van begrip, maar schuwen de waarheid niet. Haar verhaal is een zoektocht naar het leven. Het leven dat werd overgenomen door het monster drugs, waar een heel gezin aan te gronde ging.

Judiths verhaal begint in 2021 en neemt je stap voor stap mee. Het is opgebouwd uit haar levensverhaal met dagboekfragmenten, brieven aan haar zoon, rauw en intens, en flink wat informatie en theorie over verslavingen en verslavingsgedrag.

Inkijk deel 2.

En dan… krijgt het verhaal een heel andere wending.

Judiths zoon overlijdt als zij en Roy twee maanden bezig zijn met dit boek. Er stond een opname in een kliniek gepland in januari 2023. Maar er kwam geen opname. Er kwam een uitvaart.

In dit boek lees je theorieën over verslaving, de brieven die Judith schreef aan haar zoon, de berichten die ze deelde op Instagram en een stuk tekst dat Roy zelf typte om in dit boek te verwerken. Ook lees je over de inzichten die ze kreeg in de periode van intense rouw, want wat gebeurt er allemaal als je kind overlijdt aan drugs? Dit is wat ouders en naasten van een verslaafde of drugsdode meemaken. Een rauw, intens en eerlijk verhaal.