HULP- PRAATGROEPEN FACEBOOK

In onze zoektocht naar de juiste informatie voor slachtoffers van narcistisch misbruik komen we onbedoeld in aanraking met narcisten. Bij ten minste een hulpgroep van narcistisch misbruik bleek deze beheerd te worden door een narcistische persoon. Deze beheerder heeft toegang tot de achtergrond van zoekende slachtoffers. We erkennen dit probleem en realiseren ons dat dit de inspanningen van echte hulpverleners en groepen belemmert.

Met deze duidelijke waarschuwing en bruikbare tips willen wij slachtoffers van narcistisch misbruik ondersteunen bij hun vaak wanhopige zoektocht naar begrip en ondersteuning.

Facebook hulpgroepen:

Bezoek je een hulp en/of praatgroep op facebook en wil je actief deelnemen aan de discussies maak dan ter bescherming van jezelf een account aan met een nieuwe naam (jouw pseudoniem). Helaas gaat dit zo makkelijk dat narcisten hier ook massaal gebruik van maken. Met je pseudoniem bescherm je jezelf. Iedereen kan zulke groepen immers aanmaken, er is géén keurmerk of een richtlijn. De beheerders bepalen de spelregels!

Wij zijn niet capabel en hebben geen recht om de goede hulpgroepen te gaan aanbevelen, wel durven we de slechte in samenwerking met de vele specialisten op onze pagina’s te verwijderen. Goed werk heeft tijd nodig, volg ons op Facebook, we gaan ook daar informatie verstrekken. De goede moderators en beheerders zullen al onze “acties” alleen maar waarderen. 

Informatie / linken praatgroepen:

Narcist narcisme relatie slachtoffers Nederland Belgie helen express samen
Narcist narcisme relatie slachtoffers Nederland Belgie helen express samenBarry Hendelson
Deze groep is besloten & veilig. Vertel je verhaal, ook ANONIEM, als je er aan toe bent. De goede mensen zullen je vragen beantwoorden. En ze zullen luisteren en je op positieve manieren motiveren, stimuleren, accepteren en meer. Zodat je weer de goede paden kan belopen. Qua relaties en cluster B ellende is er veel kennis aanwezig. Mensen die een narcist of sociopaat, psychopaat meemaakten, helen met elkaar, ventileren, vragen, leren, steunen. Samen mentaal misbruik door narcisten e.d. ontstijgen en helen, in je eigen tempo.
NARCISME EN ANDER MISBRUIK HERKENNEN EN HERSTELLEN
NARCISME EN ANDER MISBRUIK HERKENNEN EN HERSTELLENPatricia Jansen
Deze groep is er voor om kennis te maken met andere leden die met jou op 1 lijn zitten. Het delen van kennis en ervaringen en de herkenning en erkenning van lotgenoten en experts kan goud waard zijn voor jou herstel. Narcisme kan zowel binnen in je familie of in je relatie of op je werk leiden tot grote onzekerheid en hopeloosheid. Vaak wordt je niet begrepen of kan het herstellen ervan zeer moeizaam gaan. Deze groep is ervoor om elkaar steunen en te begrijpen. Elkaar liefdevol te helpen en met respect mekaar te behandelen. wat vaak niet in andere groepen voorkomt.
Narcisme en ander emotioneel misbruik ontmaskerd
Narcisme en ander emotioneel misbruik ontmaskerdYvonne en Eline zijn beheerder. Rose is een moderator.
In deze besloten groep zijn slechtoffers verenigd om antwoorden te vinden, steun bij elkaar te zoeken, elkaar te helpen om de bizarre ervaring een plek te kunnen geven, weer te kunnen bouwen aan vertrouwen, eigenwaarde en via zelfliefde en grenzen stellen de weg terug te kunnen vinden naar de stralende persoon die zij waren voor zij door de narcist mishandeld werden.
NARCISTEN SLACHTOFFERS & LOTGENOTEN
NARCISTEN SLACHTOFFERS & LOTGENOTENValery van den Bergh
Waarschijnlijk kom je hier terecht gekomen omdat je weet/denkt te maken te hebben met een narcist in je leven. Voel je hier dan welkom! Ook ik, net als alle andere leden hebben te maken (gehad) met een narcist. Iedereen is hier dus een ervaringsdeskundige en bevind zich ergens in het proces van het loskomen van de narcist. Het betreft een besloten groep wat inhoudt dat andere mensen op FB kunnen zien dat je lid bent van deze groep maar niks kunnen lezen. Dit zodat iedereen vrij zijn/haar verhaal kan doen.
Huiselijk geweld, narcisme, mishandeling, stalking, sexueel geweld
Huiselijk geweld, narcisme, mishandeling, stalking, sexueel geweldDésirée is een beheerder. Alexandra is een moderator.
Deze groep is bedoeld voor mensen die te maken hebben gehad met huiselijk geweld, mishandeling, stalking, sexueel geweld en alles wat daarmee te maken heeft. Uiteraard mogen ook niet slachtoffers die wel steun betuigen zich ook aansluiten. In de groep kunnen ervaringen en tips met elkaar gedeeld worden. We hopen dat er op deze manier meer aandacht gaat komen voor dit soort zaken.
Ook uw groep promoten
Ook uw groep promotenHelp ons aan de juiste personen
Ons doel is om zoveel mogelijk informatie te verstreken aan diegenen die hulp nodig hebben. Ondanks dat we géén stichting zijn doen we dit geheel belangeloos.
U bent al tot hier gekomen en weet het belang van goede informatie voor slachtoffers van narcistisch misbruik. Voor iedere tip zijn we dankbaar.
Narcisme en andere Destructieve relaties leren herkennen
Narcisme en andere Destructieve relaties leren herkennenCommunity
Is een groep waar we aandacht besteden aan destructieve relaties, relatie verslaving, narcisme, borderliner en andere anti sociale persoonlijkheid stoornissen of toxic people die een relatie aardig kunnen vergiftigen.. Meer redenen heb je niet nodig om nog te beseffen dat je ver uit de buurt van deze mensen dient te blijven voor je eigen welzijn, of hoe je er mee om kunt gaan. Soms is uit de buurt blijven geen optie. Leer het herkennen en geef een plek in jou leven zo dat jij er mee om kunt gaan.
Narcisme / NPS (h)erkennen BELGIË
Narcisme / NPS (h)erkennen BELGIËMyriam en Wiske zijn beheerder.
Deze groep is voor slachtoffers van narcisme of die er op één of andere reden mee te maken heeft.. “niet bedoeld voor kijklustigen”.
De bedoeling van deze groep is om verhalen te delen, narcisme te leren herkennen alsook om elkaar de nodige ondersteuning te bieden.
MISBRUIK DOOR NARCISME
MISBRUIK DOOR NARCISMEwww.misbruikdoornarcisme.nl
Facebookpagina, voor mensen die te maken hebben met Narcisme in hun Relatie. Een pagina waar iedereen zich kan laten informeren over narcisten en hoe zij hun misbruik vorm geven. het zijn zieke patronen, die je kunt leren herkennen zodat je uit dit misbruik blijft.
NARCISME DOORGELICHT
NARCISME DOORGELICHTKristel Premereur is de beheerder.
In deze groep worden vragen beantwoord en adviezen gegeven door een ervaringsdeskundige. Ik heb hem doorzien en overwonnen! kunnen zien dat je lid bent van deze groep maar niks kunnen lezen. Dit zodat iedereen vrij zijn/haar verhaal kan doen.
VERBORGEN NARCISME
VERBORGEN NARCISMEAskam Pramirez & Joop zijn de beheerders
Deze pagina (PERSOONLIJKE BLOG) is bedoeld om ervaringen te delen over het fenomeen verborgen narcisme in relaties
Ouderverstoting-Narcisme-Ouderverdriet
Ouderverstoting-Narcisme-OuderverdrietCarola en Désirée zijn beheerder.
Omdat ouderverstoting zo ontzettend dicht naast narcisme ligt, zelfs in het verlengde van, is het belangrijk dat we de puzzel in zijn geheel blijven zien. Geef deze groep meer dan je neemt.
NARCIST ONTMASKEREN
NARCIST ONTMASKERENAnoniem
Uitgaande van eigen ervaringen en de daarbij horende diepgaande zoektocht naar bevrijding en het losmaken van narcistische manipulatie hoop ik met deze pagina enerzijds informatief en anderzijds een steun te kunnen zijn. Bereidheid om eventuele vragen te beantwoorden of gewoon een luisterend oor te bieden.
Steungroep voor slachtoffers van narcisme en relaties
Steungroep voor slachtoffers van narcisme en relatiesKarin en Robert zijn moderator.
Welkom bij de steungroep voor slachtoffers van narcisme. Deze groep is bedoeld voor mensen die slachtoffer zijn geworden van narcisme, of die in een relatie hebben gezeten met iemand die narcistische trekken vertoonde.
OVER NARCISME - HERKENNEN & HERSTELLEN VAN NARCISTISCHE MISHANDELING
OVER NARCISME - HERKENNEN & HERSTELLEN VAN NARCISTISCHE MISHANDELINGIlse is de beheerder
Lotgenotencontact & Steunpunt Na Narcisme ondersteund tijdens en na het narcistisch misbruik.
Narcisme Nederland / Ervaringen & Tips
Narcisme Nederland / Ervaringen & TipsSaskia en Monique zijn beheerder.
Deze groep is opgezet om verhalen en ervaringen over narcisme te delen. Om ervoor te zorgen dat de privacy en veiligheid van jullie allen gewaarborgd blijft zijn er wel een aantal regels opgesteld:
NARCISME: HET GEVAAR OP DE WERELD
NARCISME: HET GEVAAR OP DE WERELDCommunity
NIETS IS WAT HET LIJKT. Een gezegde luidt: Onze lieve heer heeft rare kostgangers.
NARCISTISCH MISBRUIK PRAATGROEP
NARCISTISCH MISBRUIK PRAATGROEPHerman is de beheerder
Deze groep is voor en door slachtoffers/overlevers van narcistisch misbruik.
STEUNPUNT NA NARCISME
STEUNPUNT NA NARCISMECommunity
Steunpunt Na Narcisme ondersteund tijdens en na het narcistisch misbruik.
NARCISME IS OVERAL
NARCISME IS OVERALTheo Beekhuys is de beheerder
NARCISME is OVERAL is een facebook-community waarvan de leden op enigerlei manier te maken hebben/hebben gehad met iemand met een narcistische gedragsstoornis.
Discretie binnen dergelijke groep is uiteraard van groot belang, waarom wij met nadruk vragen onze huisregels in acht te nemen.