AUTEUR:  “C.F. van der HORST”

Dodelijke Leugens is een boek dat in ieder gezin en in elke praktijk thuis hoort, omdat het elementaire en essentiële informatie over gezondheid verschaft. Gegevens die aan de meeste artsen onbekend zijn.

Naast deze kennis verschaft de tekst inzicht in hoe richtlijnen voor gezondheid gemanipuleerd worden. Als u ooit gedacht hebt dat u niet meer weet wat u wel of niet geloven moet, welke aanbevelingen wel of niet juist zijn, dan is dit het boek voor U. Het verschaft duidelijkheid.
In het boek vindt u goed onderbouwd onderzoek naar misstanden in de gezondheidszorg, voedingsmiddelen- en landbouwindustrie die uw gezondheid – en die van uw familie – serieus in gevaar brengen. Het boek beschrijft een accumulatie van voorvallen die een bedreiging vormen voor de volksgezondheid, hoe deze konden ontstaan en waarom ze steeds vaker voorkomen. Het is geen toeval dat steeds meer mensen lijden aan welvaartsziekten zoals kanker, hart- en vaatziekten en suikerziekte. Deze gevaarlijke situatie zorgt ervoor, naast alle persoonlijke ellende, dat de gezondheidszorg niet meer te betalen is. Naast begrip van wat er gaande is, biedt dit boek u ook oplossingen ervoor.