“MIJN” VERBORGEN NARCIST

Een ongelooflijk verhaal van een ondernemer met een gezin, die in de greep en macht komt van een verborgen narcist. De succesvolle ondernemer trapt door zijn onwetendheid over narcisme in alle valkuilen, die opgezet waren, zonder te beseffen waar hij mee te maken had. Suïcidaal en totaal vernedert kruipt hij langzaam weer uit zijn ontstane hel. Het slachtoffer in dit verhaal is niet alleen de schrijver, maar ook zeker diens gezin. Zijn vrouw en zoon waren zeker niet opgewassen tegen zoveel geslepenheid.  Tientallen jaren zat de schrijver in de greep van deze genadeloze narcist, die hem zo manipuleerde dat hij onderdanig, overal in mee ging en tegen beter weten in haar bleef ondersteunen. De beschreven schokkende gebeurtenissen zijn keihard en na ruim 30 jaar ellende nog steeds te bewijzen.

Het ongezouten levensverhaal van de schrijver van dit waargebeurde drama zal je verbazen. Op een open en vooral eerlijke manier, met honderden pijnlijke feiten, duidelijke voorbeelden en keiharde realistische gebeurtenissen laat hij vooral zien dat het leven met een verborgen (vrouwelijke) narcist je overkomt. Als overlever van jarenlang misbruik, wil hij met zijn ervaring, pijnlijke kennis en vooral zijn verkregen inzichten de wereld van de vrouwelijke verborgen narcist blootleggen. Zijn aangrijpende verhaal met al zijn pijn en ellende openbaard hij zonder zich zelf te sparen. Dit mag niemand meer overkomen…

Hij verteld over zijn eerder uitgebrachte avonturenboek (Fautobiografie), welke door zijn narcist totaal werd “aangepast” en ook over de zakelijke manipulatie technieken van haar, waardoor hij vele honderdduizenden euro’s belasting voordeel misliep. Natuurlijk komen zijn materialistische blunders aan bod, maar de schrijver gaat verder. Het belangrijkste grote familiedrama wat zich heeft afgespeeld wordt nu eindelijk geopenbaard. Zijn scheiding en de terugdraai van het Kerkelijke Katholieke Huwelijk zal u verbazen. Van weelde naar armoede en van de Brabantse Peel naar de Spaanse Costa Brava (vice versa). Dan komt het besef en volgt de uitzichtloze strijd om te ontsnappen aan zijn narcist, waarbij hij alles en iedereen tegen zich gaat krijgen. Van vele spannende horecaverhalen tot de conflicten met justitie, het boek zal een openbaring of beter nog, een waarschuwing zijn. De verleiding en de verschillende fases van het narcistisch misbruik worden uitvoerig beschreven. Dit boekwerk zal je gaan behoeden voor de rest van je leven. Je hoeft niet van de Hemel in zo’n Hel te belanden. De afloop van deze thriller zal nog bijzonderder zijn (of worden).