AUTEUR:  “HENNY BOS”

Ik heb marketing en economie gestudeerd en heb vele management-trainingen gevolgd o.a conflictbeheersing, train de trainer, communicatie, etc. Ik was manager bij een uitgeverij en universitair docent in Utrecht en gaf communicatietrainingen op HBO-niveau.

Ik ben op 26 december 1949 in Doetinchem geboren, als jongetje van 5 verhuisde ik met m’n broer en ouders naar Lochem, waar m’n ouders een slagerij begonnen. Ik leerde al snel meehelpen in de slagerij en bracht ook bestellingen rond in een mooi wit slagersjasje. De lagere school vlot doorlopen en toen naar de middelbare school gegaan. In 1969 getrouwd en in 1970 werd onze eerste zoon geboren, in 1975 de tweede zoon.

Ik werkte vanaf 1968 bij de ABN AMRO bank en vanaf 1970 bij Uitgeverij Misset, waar ik carrière maakte en manager werd vanaf m’n 29ste, ik volgde veel opleidingen o.a. marketing en economie en volgde veel cursussen in communicatie, conflictbeheersing, train de trainer, coaching, lateraal- en creatief denken, etc. Heb enkele jaren, naast m’n managementbaan in de avonduren gewerkt als universitair docent in Utrecht en had ook nog een eigen marketingbureau.