U verdient de juiste hulp

Ervaringsdeskundigen verdienen meer dan alleen onze aandacht, daarom stellen we deze specialisten graag aan u voor. Samen met hen gaan we de strijd aan tegen narcistisch misbruik. Op alle mogelijke manieren bieden we rechtstreekse linken naar hun waardevolle websites of social media kanalen. Wij zijn zelf geen specialisten, enkel ervaringsdeskundige. Zoek je een juridische hulpverlener? Google zijn of haar naam eens en bekijk eventuele reviews. De website alleen is geen goede referentie. De verkeerde therapeut zal jouw leven niet verbeteren, maar wel zwaarder maken. Je gerichte zoektocht naar de juiste advocaat, het lijkt vaak een speld in de bewuste hooiberg, maar jij bent het waard. 

Op onze informatiepagina’s plaatsen we auteurs en specialisten die iets bijdragen aan de strijd tegen narcistisch misbruik. Het is voor slachtoffers die niet bekend zijn met de stoornis moeilijk om de juiste hulp te krijgen. Als slachtoffer van een narcist stap je de wereld van de narcistische persoonlijkheidsstoornis binnen, en je ontdekt al snel de complexiteit ervan. Mijn Narcist wil informatie en de wegwijzer zijn voor slachtoffers. Ben je ervaringsdeskundige? Jouw unieke kennis kan onze website verrijken. We waarderen elke tip die je met ons wilt delen. Samen maken we onze bron van informatie nog waardevoller.

Narcistische Advocaten: “Een waarschuwing”

In de wereld van hulpverlening en narcisme, variëren experts van diverse niveaus. Onder hen bevinden zich ook juridische adviseurs, doorgewinterde advocaten met een glanzende carrière in de rechtspraktijk. Ze weten feilloos slachtoffers van narcisme aan zich te binden door beloften en ogenschijnlijk correct gedrag. Hun cv’s zijn vlekkeloos, en hun sociale media straalt perfectie uit, inclusief indrukwekkende kennis over narcisme. Slachtoffers ervaren het vinden van zo’n advocaat als een overwinning, vergelijkbaar met de liefkozende fase in een narcistische relatie (lovebombing).

Maar dan begint de fase van mediation, waarin jouw advocaat de regie overneemt. Achter hun façade van ervaring en kennis nemen ze beslissingen die voor jou pijnlijk zijn. Communicatie wordt moeizaam, en je merkt dat je steeds minder direct contact hebt met je advocaat. Assistenten en baliemedewerkers nemen het over, en je begint te beseffen dat er iets niet klopt. Jouw advocaat lijkt veranderd, maar dat is niet het geval. Ze waren altijd al zo. Waarschijnlijk ben je het slachtoffer van een advocaat met een narcistische persoonlijkheidsstoornis, die jou misbruikt voor hun eigen narcistische behoeften.

Deze advocaten, ondanks hun drukke agenda’s, blijven hun eigen sociale media perfectioneren en blijven buiten schot. Echte, ervaren hulpverleners, vaak zelf slachtoffers van narcistisch misbruik, weten dat ze hier weinig aan kunnen veranderen. Het is een harde realiteit die slechts weinigen durven te erkennen. “Mijn Narcist” denkt dat dit anders kan. Wees alert, wees kritisch, en bescherm jezelf tegen de schaduwzijde van juridische manipulatie in de narcistische wereld.