AUTEUR:  “GINA PEETERS”

Over de auteur

Naast narcisme coach is Gina Peeters ook cognitieve gedragscoach, talent- en job coach, hartcoherentie coach en stress- en burn-outbegeleider. Na een boeiende carrière in de mediawereld richtte Gina zich op een mensgerichte job als coach, trainer, keynote en publieke spreker. Met haar expertise begeleidt ze individuen, medewerkers, teams en leidinggevenden. Gina is co-auteur van de bestseller Positieve Intelligentie en Zuurstof voor het brein.

Inkijk

Dit boek gaat over toxische relaties en narcisme en hoe je deze kan herkennen. Meer nog, hoe je deze kan begrijpen, hoe je er mee kan omgaan of hoe je aan de negatieve impact ervan kan ontsnappen. Want iedereen komt in zijn of haar leven wel eens in aanraking met een narcist: of het nu je partner, je collega, je baas of een familielid is.

Nadat Gina Peeters publiek in een tv-programma had getuigd over haar ervaring met een toxische relatie en narcisme werd ze overstelpt met reacties. Mensen wilden hun verhaal doen, of vroegen hulp.

In Narcisme (ont)snappen bundelt Gina alle inzichten over narcisme en toxische relaties die ze de voorbije jaren heeft verzameld als narcismecoach en ervaringsdeskundige. Wetenschappelijke inzichten over narcisme worden geïllustreerd met verschillende getuigenissen van mannen en vrouwen die zelf in een toxische relatie zaten. Op die manier helpt dit boek jou te snappen wat narcisme inhoudt, zodat jij eraan kan ontsnappen.