AUTEUR:  “FLEUR IRENE”

Wie is Fleur Irene, narcisme en HSP coach?

Nadat ik rond 2008 over het bestaan van narcisme en over destructieve relaties ontdekte, heb ik sindsdien heel veel geleerd over het onderwerp. Veel gelezen maar er ook heel veel over geschreven. Ik begon andere slachtoffers van het narcisme te adviseren via de Exit Narcist website nadat bleek dat op mijn eerdere Info Coach Roberta site het storm liep over het onderwerp: narcisme.
Toch had ik het gevoel dat er iets “ontbrak” aan mijn kennis over het narcisme en over destructieve relaties. Ondanks dat ik ervaringsdeskundige was, was het me niet duidelijk hoe ik mijn kennis echt goed overbracht op anderen. Ondanks dat ik heel veel dankbare mails ontving voor mijn hulp en aandacht, was daar die twijfel…

Fleur Irene is schrijfster van véél boeken en informatie over o.a. narcisme. In haar persoonlijke webshop vind je alle boeken. Ook zijn er GRATIS PDF’s en aanbiedingen te vinden.

Ik besloot mijn kennis professioneel en internationaal bij te spijkeren. Behalve dat ik coach en counselor werd op meerdere gebieden (zoals Stress Counselor, Life Coach, EFT Coach, energetisch therapeut, voedings- en suppletietherapeut, Orthomoleculaire suppletie, Online Coach, HSP Coach en enz.) ging ik in de leer bij meerdere ervaringsdeskundigen op het gebied van het narcisme. o.a. de Amerikaanse Meredith Miller, Dr. Lisa Romano, Dr. Jean Houston, Dr. Heidi Broche, Dr. Debi Silber, Dr. Rhonda Freeman, Jodi Aman en bij Debbie Mirza. Ik heb meerdere cursussen en opleidingen bij hen gevolgd. Maar ik ging ook bij de leer bij een internationaal zeer bekende narcisme expert: Sam Vaknin. (Sam Vaknin is zelf een narcist en weet dus waar hij het over heeft!) Ook leerde ik de Australische Melanie Tonia Evans en de Amerikaanse Neuropsychologe Rhonda Freeman en hun werk kennen. Het mooie aan het werk van Rhonda Freeman is dat zij als neuropsychologe haar ervaringen met haar verborgen narcist wetenschappelijk verklaart wat narcisme daadwerkelijk met iemands hersenen en brein doet. Dankzij Melanie heb ik me verdiept in de Quantum theorie, Quantum Powers en in Quantum heling (Dr. Jean Houston), waarnaast ik ook het onderwerp “Helen met Akasha kronieken” heb bestudeerd. Over trauma, emotioneel trauma en traumatische herinneringen heb ik alles gelezen wat psychiater Prof. dr. Bessel van der Kolk, Peter A. Levine, Stephen W. Porges en Janina Fisher hebben geschreven over dit onderwerp. Hoe de hersenen werken en hoe ze reageren op trauma heeft me altijd buitengewoon gefascineerd. De Amerikaanse Beth McDonald heeft me bijgespijkerd op het gebied van het helen voor volwassenen kinderen met verborgen narcistische ouders en Dr. Joe Rubino heeft me heel veel geleerd en onderwezen over onderwerpen als “Zelfhulp na narcisme.” Omdat ik sterk geloof in een holistische genezing en heling, en dan specifiek gericht op HSPers, ben ik erg geintresseerd in vrijwel alles wat Alberto Villoldo schrijft en om meer te weten over het innerlijke kind heb ik bijna alle boeken van Susanne Huhn verslonden. Maar ook hypnotherapie heeft mijn aandacht en er liggen hier dikke boeken van Jos Olgers en van Hans ter Dam.