CROWDFUNDING  ZONDER RISICO

Bedankt dat u het serieus neemt om financieel mee te denken om slachtoffers te helpen bij hun strijd tegen narcistisch misbruik. De slachtoffers zijn vaak jaren gemanipuleerd en meestal niet in de mogelijkheid om alleen en zelfstandig hun verhalen te gaan openbaren.

De grote diversiteit aan slachtoffers, mede door de extreem vele vormen van narcistisch misbruik, zorgen ervoor dat maatwerk nodig is. Wij zorgen dat iedere overlever een team van specialisten om zich heen krijgt, zodat zijn eigen levensverhaal geopenbaard wordt. Als “financier” heeft u een persoonlijke betrokkenheid en wordt u onderdeel van het persoonlijke boekenteam van de overlever. Door middel van overleg bepalen we met het gehele team onze boekenstrategie en maken gebruik van de vele mogelijkheden van “Mijn Narcist”. 

Wat we meteen duidelijk willen maken is dat alles draait om onze boekenschrijvers, die als overlever bepaalt wie er in zijn persoonlijke team komt. Op deze pagina geven we voorbeelden waarin u kunt helpen met een lening of een vooruitbetaling op de boeken, waarbij u zeker een goed gevoel zult overhouden en waar u “onderdeel” wordt in hét persoonlijke project.

 Sommige schrijvers hebben misschien helemaal geen crowdfunding nodig. Andere willen juist voor extra zekerheid die financiële kanjer in hun team hebben

Crowdfunding op maat

Financieren direct naar de bron. U wordt opgenomen in het persoonlijke boekenteam. Samen met het team bepalen we hoeveel boeken we gaan drukken en in welke talen we dit gaan doen. Dit is bepalend voor de totale investering, waarbij u meer dan genoeg keiharde dekking krijgt. Natuurlijk ontvangt u een goed rendement voor uw investering. Er zijn teveel mogelijkheden om deze hier allemaal op te sommen. Als de schrijver hiermee instemt heeft u zelfs de mogelijkheid “in het boek”. Wij als “mijn narcist” bemiddelen en hebben geen enkel belang in uw investering. Graag willen we met u vooroverleg, zodat we het juiste team kunnen samenstellen. Informeer vrijblijvend.