ONZE CONTACT PAGINA

Onze communicatie bestaat voor 90% uit e-mailverkeer. Wij beantwoorden uw vraag op volgorde van binnenkomst. U ontvangt binnen 24 uur van ons bericht op uw mail. Wilt u gebeld worden door “Mijn Narcist”, stuur dan ook even een e-mail naar info@mijnnarcist.nl en wij bellen u binnen 24 uur terug.

Mijn Narcist is terughoudend met persoonlijke gegevens dit i.v.m. de veiligheid van alle betrokkende die dagelijks te maken krijgen met de alle verschillende vormen van geweld die de narcistische persoonlijkheidsstoornis voortbrengt.

K.v.K. nr. 91669986

Keskesweg 15 B 35 Asten

NL50RABO0372866379

Info@mijnnarcist.nl

WhatsApp 0627310650

Narcisten verwoesten levens ……

Als oprichtster van Mijn Narcist durf ik me voor te stellen:

Ik ben slachtoffer van een vrouw met een narcistische persoonlijkheidsstoornis. Deze narcist heeft vele levens verwoest, waaronder dat van mijn gezin, met verschrikkelijke gevolgen. Gedurende zestien jaar was er sprake van stalking, wat zijn tol eiste en ons gezin uiteen deed vallen. Mijn man werd vele jaren misbruikt door haar, maar dat was niet genoeg voor haar. Ze zorgde er zelfs voor dat ons kerkelijk huwelijk werd ontbonden door drie kerkelijke rechters. Vervolgens liet ze hem een autobiografie schrijven waarin ik als boosdoener werd afgeschilderd en zij als slachtoffer. Na het veroorzaken van een enorme berg ellende vertrokken ze beiden naar Spanje, ver weg van al haar leugens.

Het oppakken van mijn leven daarna was bijna onmogelijk, en ik belandde zelfs in een volgende valstrik. Het leek maar niet op te houden. Onwetendheid en zelfverwijt brachten me geestelijk aan de rand van de afgrond. Vooral het feit dat ik en mijn gezin tientallen jaren niets begrepen van narcisme heeft ons fataal getroffen. Ik ben blij dat mijn gezin het heeft overleefd en eindelijk verlost is van de grootste nachtmerrie in ons leven. Ik begreep eenvoudigweg niet wat narcisme was en gaf mezelf onterecht de schuld. Ik heb ervaren dat je bij narcistisch misbruik vrijwel altijd alleen staat en dat de hulpverlening vaak tekortschiet. Dat accepteer ik niet meer.

Elke dag leer ik meer over narcisme en begrijp eindelijk dat wat mij is overkomen niet mijn schuld was. Het is verbazingwekkend hoe weinig mensen zich bewust zijn van de schade die een verborgen narcist kan aanrichten. Mijn noodkreten werden genegeerd, maar de leugens van “mijn narcist” werden geloofd. Dat is het probleem waartegen slachtoffers van narcistisch misbruik bijna altijd tegen aan lopen.

Vanwege mijn gebrek aan kennis over narcisme is het idee van de specialistenpagina “Mijn Narcist” ontstaan. Ik ben vastberaden om slachtoffers van narcistisch misbruik een stem te geven. Het idee begint nu eindelijk vorm te krijgen en ik ben trots dat ik meerdere slachtoffers heb kunnen overtuigen om hun schrijnende levensverhalen te delen. We kunnen dit echter niet alleen, help je ons mee?