AUTEUR:  “LUNA BRESCO”

Wie is Luna Bresco?

Luna Bresco is het pseudoniem van een dappere schrijfster. Door de inhoud van het boek ziet zij geen andere mogelijkheid dan haar identiteit af te schermen. Luna voelt sterk de noodzaak haar verhaal te vertellen. In de eerste plaats om de nachtmerrie waarin zij zat te verwerken. Daarnaast wil ze mensen, die in een soortgelijke situatie belanden een hart onder de riem steken. Hoe moeilijk ook, je kunt het: ontsnappen uit een destructieve relatie en daarna weer gelukkig worden. Gevangen in woorden is haar schrijversdebuut.

Kun je bijna dertig jaar samenleven met een verborgen psychopaat zonder het door te hebben? Het kan! Luna bewijst het. Pas nadat ze van de een op de andere dag aan de kant gezet wordt, komt ze er achter dat haar man al die jaren naar dit moment toegewerkt heeft. Waren er rode vlaggen? Volop. Maar door zijn mooie woorden wist hij haar elke keer te misleiden. Pas in de allerlaatste fase van hun relatie en na beëindiging ervan, maakt ze kennis met zijn ware, hebzuchtige aard. En die liegt er niet om.

In Gevangen in woorden neemt Luna ons mee in deze relatie. Van het allereerste begin tot de dramatische afhandeling van hun scheiding. Het is een verhaal van aantrekken en afstoten, van liefde en haat en tenslotte zelfs van leven en dood.