Een leven met een verborgen vrouwelijke narcist

‘Verstrikt in het doolhof van Mijn Narcist’

Ruim vijfentwintig jaar was ik de onwetende prooi van een verborgen narciste die mijn gezin en mij terroriseerde, stalkte en uiteindelijk verscheurde. Het dieptepunt? Een kerkelijke ontbinding van ons huwelijk.

Mijn Narcist nam achter de schermen de leiding over onze bedrijven, besloot hiermee te stoppen en wiste elk opgebouwd voordeel uit. Gedwongen in haar schaduw schreef ik een autobiografie, een kroniek die zij stiekem vulde met leugens en vlak voor publicatie vakkundig verdraaide. Dit verdraaide boekwerk blijft me tot op de dag van vandaag achtervolgen.

De tekenen van narcisme herkende ik niet en ik realiseerde me niet in welke gevarenzone ik me bevond. Mijn ondergang had nabij kunnen zijn. In dit boek onthul ik mijn innerlijke strijd, hoe ik onbedoeld in haar web verstrikt raakte en ironisch genoeg zelf als de toxische narcist werd afgeschilderd.

Haar manipulaties tijdens de echtscheidingsprocedures, haar onophoudelijke leugens, haar voortdurende spiegelingen en haar vastberadenheid om de verkoop van ons gezamenlijke huis in Spanje te dwarsbomen geven een inkijkje in deze emotionele rollercoaster.

Dit boek is de neerslag van mijn worsteling met manipulatie, misleiding en mijn niet-aflatende zoektocht naar waarheid en bevrijding.

Bestel het boek direct via onze winkel. Duik diep in dit aangrijpende levensverhaal en ontdek dat er voor narcismeslachtoffers altijd licht aan het eind van de tunnel is. Ondersteun ons nu en ontvang uw exemplaar nog voordat het officieel gelanceerd wordt. Profiteer van onze exclusieve reserveringsactie!

Wilt u eerst een voorproefje van het boek? Download een gratis e-book versie, inclusief de inhoudsopgave, diverse hoofdstukken en een introductie tot het verhaal.

In 2015 bracht ik mijn (F)autobiografie uit na jaren van onbegrijpelijke tegenspoed en een diepe depressie door narcistisch misbruik. Ondanks mijn wens om een avonturenboek te schrijven over mijn leven als discotheekeigenaar, sportschoolhouder, en traumatische ervaringen zoals miljoenenbranden en gewapende overvallen, veranderde de richting van het boek door mijn narcistische adviseur. Haar voortdurende conflicten en mijn realisatie van haar destructieve aard leidden tot spanningen en een tweede scheiding. Ondanks therapie en inzicht dat het kwaad naast me sliep, wordt mijn (F)autobiografie nu op verkeerde manieren geïnterpreteerd en ja, ik heb dit zelf veroorzaakt.

Het foute boek dat ik schreef, voelt nog steeds als een emotionele last, gecreëerd onder zware druk. Hoewel het voornamelijk verkrijgbaar was in één winkel in mijn geboortedorp en online, zijn er veel exemplaren van verkocht. Dit heeft een blijvende invloed op mijn leven. De impact op de slachtoffers beschreven in het boek inspireerde me om ‘Verstrikt in het doolhof van Mijn Narcist’ te schrijven. Ik wil mijn ervaringen delen met integriteit, diepgang en openheid, hopend op een blijvende impact.