In 2015 kwam deze (F)autobiografie uit, na tientallen jaren van onbegrijpelijke ellende. Ik zat op dat moment in een zware depressie, na jarenlang narcistisch misbruikt te zijn door een verborgen narcist. Mijn hulpverleners hadden me geadviseerd om mijn “ellende” te gaan opschrijven, omdat ik geheel vastliep. Ik wist toen niet dat dit kwam door “Gaslighting”. Ik wilde graag een avonturenboek over mijn turbulente leven schrijven. Ik had als discotheek eigenaar en sportschool houder genoeg leuke belevenissen te vertellen. Ik had ook genoeg traumatische gebeurtenissen mogen beleven, zoals de tragedie door twee aangestoken miljoenen branden van mijn onroerend goed. Jarenlang heb ik naar bewijzen gezocht, om mijn onschuld te kunnen bewijzen. Van een gewapende overvallen, tot de vele stommiteiten van mezelf, ik wilde wel uitleg geven.  Ik was ná jarenlange stalking gescheiden van mijn eerste vrouw en mijn “nachtmerrie” had met hulp van mezelf dit huwelijk door drie kerkelijke rechters laten ontbinden. Genoeg spannende anekdotes voor een leuk en ontspannen “avonturenboek”. Mijn “adviseur” dacht daar echter anders over en mijn avonturenboek werd vanaf dat moment niet meer door mij geregisseerd. Oh My God, wat heb ik veel mooie passages moeten schrappen omdat mijn adviseur gebroken had met héél veel (oprechte) mensen. Ze had permanent onverklaarbare ruzies, die nooit aan haar lagen. Ik begon te beseffen, dat ik jaren ten onrechte achter haar had gestaan. Een tweede scheiding was al vele malen besproken voordat het boek “Mijn Wet-Strijd” er uiteindelijk kwam. Telkens liep ik door mijn zelf gecreëerde doolhof en begreep niet waarom ik er niet uitkwam. Mijn suïcidale gedachtes dwongen me tot het zoeken van hulp. Via mijn huisarts, ging ik met een psycholoog op onderzoek.  Ik kwam na jaren van therapie er achter waarin ik beland was. De duivel zat niet onder mijn bed ik sliep ernaast. Mijn (F) autobiografie wordt op alle denkbare foute manieren gebruikt en misbruikt. En jazeker: “Ik heb het zelf veroorzaakt”

Jaren later draag ik nog steeds het kruis van dit boek, wat ik in eigen beheer heb ontwikkeld en in omloop heb gebracht. Het boek is gelukkig alleen in één winkel in mijn geboortedorp en online verkocht. Toch zijn er nog twee duizend exemplaren van verkocht, wat me dus nog steeds achtervolgt.

Nee je vind hier géén bestelknop of een link naar een verkoopadres. De “overgebleven” boeken zijn niet meer te koop. Persoonlijk gebruik ik dit boek om het te delen met ervaringsdeskundige, welke de tragedie (en mijn lot) achter deze (F)autobiografie begrijpen.