GÉÉN JURIDISCH GEVECHT

Luctor et Emergo: Onze Strijd en Opkomst in de Wereld van Narcistisch Misbruik

Op onze website hebben we een gevarieerde groep van tientallen auteurs verzameld die zich hebben toegewijd aan het schrijven over narcisme. Hun boeken verzamelen we in onze openbare bibliotheek. Daarnaast hebben we talloze specialisten en ervaringsdeskundigen een platform geboden om zichzelf voor te stellen. Als slachtoffers van narcistisch misbruik wilden we bijdragen aan anderen in een vergelijkbare situatie. Al snel bleek onze kennis niet toereikend te zijn en zijn we dankbaar voor de hulp en adviezen van specialisten met verschillende kennis van de narcistische persoonlijkheidsstoornis.

Helaas kwam ons team al snel in aanraking met bijzonder bedreven narcisten die zich vermengden onder onze specialisten op de website. Ons oorspronkelijke streven om een informatief startpunt te zijn voor slachtoffers van narcistisch misbruik kwam hierdoor onder zware druk te staan. Als reactie op duidelijke signalen besloten we tijdelijk de gehele Facebook-groepen offline te halen, wat helaas ook negatieve reacties met zich meebracht. Hoewel onze auteurspagina onder controle is, vereist onze specialistenpagina ook nog aanzienlijke aandacht.

Met de recente lancering van onze juridische informatiepagina hebben we, geleid door de lessen uit het verleden, onze werkwijze zorgvuldiger aangescherpt. Voordat we nieuwe juridische ervaringsdeskundigen op onze website introduceren, hanteren we een unieke methode om zeker te zijn dat we niet te maken hebben met een narcist. Wij begrijpen als geen ander dat narcisten zich helaas overal manifesteren, zelfs binnen de hulpverlening aan slachtoffers van narcistisch misbruik. Dit tolereren wij niet.

Als gerenommeerde specialisten duidelijke signalen geven dat iemand niet thuishoort op onze site, zullen we direct actie ondernemen. We vertrouwen erop dat elke positieve en gekwalificeerde hulpverlener deze boodschap begrijpt.