“Verstrikt in de schaduw van Narcisme”

Ontdek twee zielen, twee perspectieven, één verhaal.

Met deze 2 boeken vertellen 2 auteurs hun schrijnende levensverhaal met dezelfde verborgen vrouwelijke narcist. Met hun persoonlijke waarheidsverhalen geven ze de aftrap voor onze Serie van meerdere boeken uitgebracht door “Mijn Narcist”. De auteurs stellen hun opbrengsten ook geheel ter beschikking voor de uitgave van nieuwe boeken. Iedere narcist heeft immers zijn eigenschappen, hun slachtoffers openbaren die.

Steun ons met de aankoop van dit dubbelpakket. Alle opbrengsten worden weer in nieuwe boeken geïnvesteerd.

“NARCISTISCH TWEELUIK”

Duik diep in het verhaal van een gezin dat te maken kreeg met een verborgen vrouwelijke narcist en ervaar hoe een kerkelijk huwelijk uiteenviel en bedrijven verloren gingen. Stap diep in het levensverhaal van een gezin dat geconfronteerd werd met een verborgen vrouwelijke narcist. Ervaar de ontbinding van een kerkelijk huwelijk en het verlies van bedrijven. Na een decennium leven in de schaduw van deze narcistische persoon, onthullen beide hoofdpersonen nu hun verhaal in twee afzonderlijke boeken.

“In de schaduw van het narcistisch doolhof”: Het persoonlijke verhaal van een vrouw die jarenlang misbruikt en vernederd werd door een verborgen narcist. Ondanks beproevingen en beperkingen heeft ze haar eigen pad naar herstel gevonden en zet ze zich in voor de strijd tegen narcistisch misbruik.

“Verstrikt in het doolhof van mijn narcist”: Hoe een succesvolle ondernemer zijn gezin achterliet, zijn bedrijven opgaf, en tien jaar lang onder zware emotionele druk werd gemanipuleerd en vernederd in de draaikolk van narcistisch misbruik. Een reis van depressie naar zelfontdekking.

Elk boek belicht hun individuele ervaringen, hun worstelingen en hun pad naar begrip. Terwijl het ene boek de afdaling van een man in de hel van een verborgen narcist beschrijft, onthult het andere boek de reis van een vrouw die haar eigen leven probeerde voort te zetten in de schaduw van de nasleep.

Bestel nu en duik in één waargebeurd verhaal van liefde, verlies en overleving.

Twee boeken: normaal € 40,00    NU € 30,00

De boeken van deze auteurs en hun beleving met dezelfde narcist verschillen. Beiden waren ze totaal onwetend in de duistere wereld van een verborgen narcist terecht gekomen. Mensen, die dit gelukkig niet hebben ondergaan kunnen dit helaas bijna niet begrijpen. Met deze verschillende belevingen en hun persoonlijke levenservaringen openbaren ze wat hun is overkomen. De schrijvers vertellen niet alleen waarom en hoe ze het hebben doorstaan maar geven ook duidelijke openheid hoe zij dit hebben overleefd. Door het lezen van deze beide boeken zul je alles begrijpen over de gedachtengang van een vrouw met een verborgen persoonlijkheidsstoornis.