AUTEUR:  “ANNEBET NOLEN”

Over de auteur

In haar praktijk wil Annebet graag jouw klachten, moeilijkheden en levensvragen op een kernachtige manier behandelen. Soms met woorden, soms zonder woorden. Soms met intuïtie als raadgever. Als psychosociaal therapeute heeft ze de middelen en ruime ervaring om op een persoonlijke, doelgerichte en betrokken manier te helpen. Met humor, soms confronterend, soms lichamelijk en altijd op een weg van verandering.

Inkijk van het boek “Kijk eens”

‘Kijk eens’ is een prachtige bundel met roerende, eenvoudige illustraties, getekend en samengesteld door traumatherapeut en tekenares Annebet Nolen. ‘Kijk eens’ gaat over de kracht van liefde en contact bij het helen van levensingrijpende ervaringen.

‘Kijk eens’ opent direct de weg naar binnen: de tekeningen brengen de kijker naar de diepere laag. De lijnen en woorden getuigen van begrip, (h)erkenning en ervaring. Het boek brengt inzichten en hoop voor wie leeft met de gevolgen van verwondingen uit de jeugd.

In ‘Kijk eens’ deelt Annebet Nolen persoonlijke beelden en korte teksten over genezen en helen van jeugdtrauma. “Mijn tekeningen spreken een universele taal. Ze zijn herkenbaar en behulpzaam voor iedereen die voor de uitdaging staat zich te bevrijden van aanpassing op oude pijn. Een ontspannen en vreugdevol leven tegemoet. Wij mensen zijn in staat om onze verwondingen om te zetten in een helende kracht.”

WAARDEVOLLE TOEVOEGING VOOR COACHES EN THERAPEUTEN

Herkenning voert terug naar eigen ervaringen. Zo is een beeld een efficiënt hulpmiddel om op een diepere laag te kunnen werken. ‘Kijk eens’ is daarmee een waardevolle toevoeging aan het psychologische landschap.