Juridische hulp

Veel wetsondersteuners beweren bekend te zijn met narcisme, maar de praktijk laat vaak anders zien. Dit te vermelden kan onze reputatie schaden, maar het is belangrijk voor uw veiligheid. Onder specialisten en advocaten bevinden zich helaas ook veel narcisten. Hierdoor loopt u het risico dat uw zaak niet de hulp krijgt die nodig is. Slachtoffers van narcistisch misbruik klampen zich vaak vast aan iedere hulpverlener die hulp aanbiedt.

Een narcistische juridisch adviseur zal tijdens het kennismakingsgesprek van alles beloven en u weer hoop geven. Helaas is dit vaak een tactiek om u binnen te halen. In deze periode van “lovebombing” zal de advocaat zich van zijn beste kant laten zien. Dit verandert meestal snel, want deze advocaten hebben vaak een drukke agenda en besteden steeds minder aandacht aan u. In plaats van geholpen te worden, kunt u opnieuw de speelbal worden van een narcist.

Tijdens het eerste kennismakingsgesprek kunt u door duidelijk te zijn snel doorzien of u met een narcistische advocaat te maken hebt. Wij zullen u tips en informatie geven over hoe u dit kunt aanpakken.

Informatie:

Slachtofferhulp

Tips voor de advocaat

Hulp organisaties